DE PLANNER

Elke dag opnieuw word je bewust en onbewust blootgesteld aan prikkels. Of je wilt of niet. Geluiden, beweging en verlichting, grote hoeveelheid informatie van nieuwsberichten, werk of gezinsleven komen steeds opnieuw je hoofd weer binnen. Een ongekende hoeveelheid aan niet te controleren prikkels.

Zeker binnen een AUTISME SPECTRUM STOORNIS kan dit zomaar leiden tot een onverwachte, maar volledige shut-down. Op het oog eenvoudige opdrachten of huishoudelijke taken kunnen je plots tot een zware last worden of verdwijnen zomaar volledig uit het zicht.

Als je door zulke overprikkeling de grip op het dagelijks leven dreigt kwijt te raken of als je inmiddels de grip al kwijt bent geraakt, dan is de FAMILY HOME PLANNER uitermate geschikt om de draad weer op te pakken. Per maand, week en zelfs per dag wordt je meegenomen naar een rustig en overzichtelijk huishouden. Minder tot geen chaos meer in je hoofd, maar meer structuur in je omgeving. En dat door alles overzichtelijk op één plek bij elkaar te houden of bewaren.


De FAMILY HOME PLANNER is voor voorzien van stap-voor-stap voorbeeldplannen en naar jouw eigen behoeften in te vullen schema's. Ondanks de dagelijkse overprikkeling kun je eenvoudig een jaar rond gestructureerd aan het huishouden of gezinsleven werken. Geen dwalende losse briefjes meer verspreid door het huis; de altijd aanwezige chaos in je hoofd vertaald zich nu overzichtelijk naar slechts één plek in je huis.


Wil jij ook (weer) de controle over je huishouden hebben? Geen afspraken meer vergeten, taken laten lopen of vastlopen met je financiën? Ben jij het beu om steeds maar achter feiten aan te moeten lopen? Haal dan vandaag nog de FAMILY HOME PLANNER in huis en bereid je voor op een heel nieuwe manier van controle houden. Controle die voor jou zo ontzettend belangrijk is.

Je kunt de FAMILY HOME PLANNER eenvoudig bestellen door een mail te sturen aan familyhomeplanner@gmail.com. Na ontvangst van je bestelling ontvang je een mail terug met daarin verdere gegevens voor verdere afhandeling van je aanvraag.

Ben jij klaar om de ouderwetse Rust, Reinheid en Regelmaat weer terug in je leven te roepen?