OUDERWETS SCHOON

Stel je voor.. elke keer weer met plezier je huishouden aan kant krijgen en het ook nog heerlijk laten ruiken naar jouw eigen favoriete geur. Zou dat niet geweldig zijn? 

In de supermarkt staan schappen vól met allerhande schoonmaakmiddelen. Van een goedkoop onbekend merk tot aan de grote merkgiganten, van een paar luttele 'dubbeltjes' tot werkelijk soms een handvol euro's aan toe. Kijk je op de achterzijde wat er allemaal in het schoonmaakmiddel verwerkt zit, dan weet je van narigheid niet meer wat je in je handen hebt. Dit kan toch niet goed voor jullie zijn? Alleen al daarom wil je de stap naar een gezonder en milieuvriendelijker manier van schoonmaken zetten, maar wat een prijskaart hangt daar aan! Eco, bio, natuurlijk.. het lijken wel trefwoorden voor minimaal een euro op de bon erbij. Dat moet toch ook wel op een andere manier kunnen?

Een eenvoudige en goedkope oplossing om je huis op een natuurlijke manier op te frissen is gebruik te maken van aloude huismiddelen. Azijn, backing soda, water en citroen.. Schone en gezonde producten die in je huishouden een wereld van verschil maken.

Komende tijd lees je hier steeds meer tips om op deze manier je huis eenvoudig en snel op orde te hebben. Zorg jij dat je de ingrediënten in huis hebt? Dan zorg ik voor al die tips.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten