WEEKMENU WEEK 51

MAANDAG - nasi (left-over vriezer)

DINSDAG - aardappelen of rijst, (winter)wortelen, kippedijfilet

WOENSDAG - stamppot boerenkool, hamburger (rund)

DONDERDAG - macaroni (left-over vriezer)

VRIJDAG - pizza (bestellen, hoge korting, eerste dag vakantie)

ZATERDAG - aardappelen, doperwten, runderworstjes

ZONDAG - rijst, sperziebonen, stoofvlees

2 opmerkingen:

  1. Ik dacht toen ik het las; rijst-sperziebonen-stoofvlees...? Nog nooit samen gegeten zo, maar ik ga het deze week eens proberen. Dat is het leuke aan weekmenu's bij een ander lezen; je word op ideetjes gebracht ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wij eten dit eigenlijk best geregeld, het is zo eenvoudig en smakelijk! Vooral als je een slowcooker tot je beschikking hebt. Een kleine tip: neem in plaats van de grote lappen vlees eens runderpoulet of soepvlees mee.

      Verwijderen