DOE JE MEE?

Nog twee nachten slapen en dan staan we zomaar weer in een heel nieuw jaar. Een jaar waarvan we opnieuw niet weten wat het ons zal gaan brengen, al hopen we denk ik met z'n allen wel dat we het coronavirus onder controle mogen krijgen. Wat zou het fijn zijn als we elkaar weer zomaar op mogen zoeken, elkaar mogen omhelzen, in liefde of in nood. Maar zo ver is het nog niet en echt zicht op wanneer het mag gaan komen hebben we ook nog niet. Laat ons daarom sterk blijven in geloof.

Waar we wel enig zicht op hebben is ons eigen huishouden. Natuurlijk kunnen we niet alles voorzien wat er gaat komen, maar we mogen ons wel richten op hoe we ons huishouden zouden willen laten draaien. En juist dit laatste hoop ik samen met jou aan te gaan pakken. Niet alleen jij, maar velen met jou hebben in deze laatste maand van het jaar nog net de FAMILY HOME PLANNER in huis gehaald om met goede moed te beginnen aan het op orde krijgen en houden van het huishouden. Je bent niet de enige die er af en toe haar weg in verliest!

Nog een paar nachten slapen en dan gaan we samen fris van start met het gebruik van de FAMILY HOME PLANNER. Stap voor stap laat ik je zien hoe je de planner kunt gebruiken, maar ook hoe je rustig, eenvoudig en zonder veel geld uit te geven je huishouden aan kant kunt houden.

Probeer allereerst om komende dagen te genieten van wat nog wél kan: koekjes bakken, een handwerk maken of al schrijvend je hart luchten aan een beste vriendin. Wees vooral tijdens de jaarwisseling voorzichtig met jezelf en met elkaar. Dan ontmoet ik je graag hier in het nieuwe jaar.

P.S. Heb je de FAMILY HOME PLANNER nog niet in huis, maar ben je wel benieuwd of jij ook je huishouden op orde zou kunnen krijgen? Je kunt de planner nog op diverse manieren in huis krijgen of lees gerust eerst een tijdje met ons mee. Je kunt namelijk op elke dag van het jaar starten met het gebruik van de FAMILY HOME PLANNER. Deze is een jaar rond te gebruiken, maar zeker niet aan een vaste dag of maand gebonden!

2 opmerkingen:

  1. Fijne avond en alvast de beste wensen voor 2021!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel Jolanda. Jij en jouw geliefden ook het allerbeste voor het nieuwe jaar

      Verwijderen