WAT EEN ELLENDE..

Zo zit ik lekker achter mijn laptop te werken, zo ben ik mijn hele internet kwijt. Blijkt het na dagen van zoeken en bellen te liggen aan een kapotte wifi-kaart  :o(  Gelukkig had ik een lange kabel liggen waarmee ik toch nog het internet op kon, maar met de snelheid van een slak en ook een zo goed als overleden batterij werd het werkgemak er zeker niet prettiger op. Toen daarbij met huiswerk van de kinders er geluiden uit mijn laptop kwamen die deden voorkomen of het ding op wilde gaan stijgen heb ik de knoop doorgehakt en ging op zoek naar een nieuwe. Maar daarmee werd voor mij de ellende alleen maar groter, want wat is nu een goede laptop voor zo min mogelijk geld? Al snel zag ik door de welbekende bomen het hele bos niet meer.. Tot overmaat van ramp moest ik ook nog een voor mij noodzakelijke aanpassing aan mijn webwinkel doen waarmee in die toch al verwarrende periode mijn winkel ook nog eens onbereikbaar werd. Help!

Het werden een paar dagen van zoeken, zoeken en nog eens zoeken. Met mijn handen in mijn haar zittend en mijn telefoon bijna non-stop aan mijn oor begon ik uiteindelijk een aardig beeld te krijgen van welke wensen ik binnen mijn kleine budget door kon laten gaan. Nu een kleine twee weken verder lijkt het er op dat mijn winkel weer bereikbaar en mijn werkplek weer beschikbaar is. Wat een zegen!

Het is jammer dat we nog steeds in die vervelende corona-periode zitten, want wat had ik graag een paar van mijn eerder geplande evenementen door hebben zien gaan! Maar we moeten het nu doen met de regels die er gelden en daarbij hopen en bidden dat we snel weer in een gezondere leefomgeving mogen komen. Voor mij betekend dat op dit moment vooral veel tijd achter mijn computer door te brengen en boekpresentaties op de lange baan te schuiven. Helaas. Want wat ging en ga ik nog steeds graag met jullie persoonlijk in gesprek!

Voor nu kan ik jullie wel online op de hoogte houden en weer meenemen in ons leven van rust, reinheid en regelmaat. Hou je ondertussen alsjeblieft aan de geldende coronaregels en zorg goed voor jezelf en elkaar. Be safe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten