EEN HEEL NIEUW BLOG

Wat zal een heel nieuw blog ons gaan brengen? Laten we hopen op gezelligheid, vriendelijkheid en ondersteuning, want dat is wat ik wens. Dat we hier een mooie plek mogen creëren voor vrouwen en moeders onder elkaar. Een plek waar we elkaar kunnen bemoedigen als het allemaal even niet zo lekker gaat, maar ook een plek waar we met elkaar  recepten en ideeën kunnen delen.

De wereld om ons heen draaft als een razende door. We bevinden ons midden in een ratrace en het lijkt wel of we er niets aan kunnen doen. Maar is dat ook zo?

Terug gaan naar de basis, vast houden aan belangrijke principes en onszelf een fiks halt toeroepen is wat we gaan doen. Stap voor stap minder afhankelijk van derden, met oog op nog een toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen. Want zijn het niet zij die het hardst een schone, nieuwe wereld verdienen?

Laten we met z'n allen ons best doen, al zijn het maar met kleine stapjes tegelijk. Alle beetjes helpen en veel kleinen maken nog steeds één grote. Doen en lezen jullie (weer) mee?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten