AFSCHEID

Eén telefoontje, een laatste zucht en alles is voorbij. In een vingerknip zit er een kink in de kabel en de verwarring is nabij. Gedachten krioelen als een stel actieve mieren door mijn hoofd. Een kaart voor haar dochter, een kaart voor mijn moeder en oh ja, ook een kaart voor haar broer. Oppas regelen, afspraken verzetten en kleding uitzoeken.

Terwijl de mieren maar blijven krioelen gaat het huishouden ook gewoon door. Dwars door oppoppende herinneringen de kinderen naar school, kleding schoon schoenen gepoetst en afspraken na blijven komen. We nemen afscheid van een zeer geliefde tante van mij.

Het is opnieuw de Family Home Planner die me helpt 'on track' te blijven. Ondanks die kink in de kabel, de onrust in mijn ritme houd ik de draad vast, weet ik mijn huis aan kant en de was draaiende te houden. Haast klakkeloos sla ik 's morgens mijn planner open, lees wat er op het programma staat en werk het netjes af. Rust, reinheid en regelmaat. En dan vooral de laatste. Regelmaat..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten