TIJD VOOR MIJ

Vandaag blijft mijn planner dicht. Op even een check wat vanavond te eten na heb ik mijn planner vandaag niet nodig. Donderdag is namelijk een dag voor mezelf, een dag waarop ik even niet aan het huishouden hoef te denken, maar kan en mag doen waar ik behoefte aan heb.

Tijd voor mezelf nemen vond ik altijd erg moeilijk, dat hoorde niet. Maar door niet aan mezelf te denken liep ik mezelf volledig voorbij. Dag in dag uit was ik aan het werk, vond ik steeds wel weer iets nieuws om schoon te maken of op te ruimen. En gek genoeg maakte dat de chaos alleen maar erger.

Door klakkeloos aan het werk te gaan raakte ik de orde kwijt, vond ik áltijd wel iets om te doen en misschien wel het belangrijkste: ik vergat mezelf!

Vandaag is mijn hoofd rustig, vandaag kies ik voor *mij*. Ik hoop er een handwerk bij te pakken, kijk vol verwachting uit naar mijn interview in de nieuwe Sestra Mama en hoop na de verwachte buien ook zeker nog met de kinderen richting een zwembad te gaan.

Hoe ziet jouw dag er vandaag uit? Heb jij ergens écht even de tijd voor jezelf? Denk jij vandaag ook écht even aan JOU?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten