SHOPPEN

Zo.. vandaag gaan we weer eens doen wat we moeten doen. Buiten is de temperatuur gelukkig flink gezakt, dus ramen en deuren open en aan de slag  ;o)

Vandaag is het tijd voor wat boodschappen. Ik kijk straks na het ontbijt online de reclames na om daarna naar de winkels te kunnen. Hoewel ik het met alle corona-gedoe nog steeds een uitdaging vind (ik weet inmiddels niet meer waar ik goed aan doe), ik zal toch verse groenten en fruit in huis moeten halen.

Een voordeel van maar één keer in de week naar de winkels gaan - naast de rust die het geeft - is dat je goedkoper uit bent. Bij bijna elk bezoek aan de winkel neem je wel iets extra's mee, zelfs al heb je een boodschappenlijst bij je. Daarnaast word je door de week een stuk creatiever mocht je iets toch niet in huis hebben, het scheelt een hoop bonnetjes en tijd om je kasboek bij te houden en wel.. nu met de corona komt het één keer shoppen ook wel goed uit.

Weet jij hoe vaak je per week naar de winkels gaat om een boodschap te doen? Lukt je dat één keer in de week of zit jij meer op dagelijks of zelfs meerdere bezoeken op één dag? Ik ben - zeker nu - enorm blij dat ik mijn draai met één keer in de week shoppen onder de knie heb gekregen. Is dat ook iets voor jou?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten