AFTELLEN

Het aftellen is begonnen. Wat mis ik mijn lieve, ondeugende en soms onmogelijke guppies! Niets liever dan mijn kroost weer heerlijk onder mijn eigen vleugels te hebben..

Maar het leven gaat gewoon door, dus maakte ik vandaag weer een nieuw weekmenu. Ook al hoef ik nu niet voor een heel gezin te koken, het is en blijft fijn om mijn maaltijden vooruit te plannen. Misschien juist wel nu; ik wil immers zo min mogelijk voedsel weg hoeven gooien, dus plan ik vooruit.

Deze week verwerk ik zo veel als mogelijk restjes en vriezer-kliekjes. Als maandklus heb ik namelijk het ontdooien van de vriezer staan, een klus wat doorgaans nog wel eens vergeten wordt om op tijd te doen. Door de komende één of twee weken zo veel als mogelijk de vriezer-kliekjes in mijn weekmenu in te plannen maak ik het mezelf een stuk makkelijker bij het schoonmaken van de vriezer. Alles draait om planning!

Wanneer heb jij voor het laatst je vriezer laten ontdooien en goed schoongemaakt? Hou jij dit regelmatig bij?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten