NIET MEER ZONDER

In mijn gewone dagelijkse leven, maar zeker ook nu in de tijd van mijn eigen onderneming, kan ik niet meer zonder mijn eigen FAMILY HOME PLANNER. Uit onrust en een verlangen naar structuur ontstond mijn verzameling planlijsten, menuplannen en verzamellijsten. Vooral in tijden van dagelijks gezinsdrukte, verwarring door bijvoorbeeld de eerdere corona-lockdown (en dus ook drie kinderen thuis les geven) of de dubbele administratie die ik nu vanwege mijn onderneming te voeren heb blijkt mijn planner me een enorme steun in de rug. Zolang ik me hou aan de weekplanner en tussendoor werk aan de taken van de maandplanner, blijft mijn huishouden - ondanks de onrust om me heen - goed op orde.

Ik zou niet meer zonder een huishoudplanner willen werken. Elke ochtend even zien wat er op de planning en het menu staat en eenvoudig datgene doen of eten wat aangegeven staat. Hoe is dat bij jou? Werk jij in je huishouden graag volgens een vast ritme?

2 opmerkingen:

  1. Wat voor een onderneming heb je?Ik plan alles in grote lijnen, maar wijk er regelmatig van af omdat ik dan weer word weggeroepen voor inval werk of mantelzorg.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dag Marie, dank je wel voor je reactie.
    Momenteel valt mijn ondernemen alleen nog onder het onder de man brengen van de Family Home Planner, een planner vól met lijstjes om door de week de draad zo goed mogelijk te kunnen blijven volgen. Juist door het gebruik van mijn planner is het voor mij niet al te moeilijk meer om ergens voor weggeroepen te worden, of een dag er tussenuit te gaan. Doordat ik alles op verschillende dagen vast heb ingepland kan ik super snel schakelen en de draad weer oppikken. Ik hoop er hier ook geregeld over te schrijven; misschien heb je wat aan mijn brabbels ;o) Voel je welkom!

    BeantwoordenVerwijderen