DE EETTAFEL

De eettafel. Voor ons dé plek in huis waar alles in ons gezin wel een beetje om draait. We eten er al onze maaltijden, vertellen er onze verhalen van de dag. Er wordt rondom de tafel gelachen, gehuild, getroost, geleerd, geknutseld, gespeeld en.. gewerkt. We drinken er liters thee, overleggen over gewichtige onderwerpen, maken er de mooiste creaties en.. verpakken er dankbaar de verkochte exemplaren van de FAMILY HOME PLANNER. Hoewel ik voor mezelf een leuke, kleine, eigen werkplek heb pak ik graag mijn nodige spullen om aan de eettafel te gaan werken. Het hart van ons huis.

In de lockdown-periode was het met drie kinderen hier en daar best even schikken, maar we hebben het allemaal goed doorstaan. Héérlijk vind ik het om aan de eettafel mijn werk te kunnen doen. Van het maken van foto's tot het schrijven van nieuwe berichten. Van het online begeleiden tot het versturen van de planners. Alles draait om de eettafel.

Nu deel ik je dit natuurlijk in de functie als ondernemer, maar ook als je geen eigen zaak te bestieren hebt is het goed een eigen plek in huis te hebben. Een favoriete stoel voor je handwerk, een hoek op de bank voor het lezen van een boek. Misschien heb je wel een eigen kamer voor je hobby of verzameling. Hoe zit dat bij jou, heb jij een eigen plek waar je je even terug kan trekken? Heb jij een vast hoekje voor een klein moment van rust?

Zo niet, probeer er dan zeker één te creëren, een speciale plek voor het vinden van jouw rust. Onthoud dat dit - om vol te blijven houden - heel belangrijk voor je is!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten