TREK JE HET NOG?

Mijn dag was gister vrij rustig. Het weekmenu had ik snel rond en een boodschap van verse producten was zo gedaan. Boodschappen buiten de supermarkt om liggen vanwege het corona-protocol stil, dus had ik zomaar tijd voor mij, mijn kinderen en een middag in de tuin. Vandaag heb ik een drukkere planning, maar dankzij mijn Family Home Planner ga ik over een klein uurtje met een gerust hart aan de slag.

Want naast dat we nog steeds kinderen thuis hebben gaat het huishouden ook gewoon door. Zelfs meer dan als ze naar school gaan heb ik het idee. Maar we doen wat we kunnen en blijven aan de slag. We passen ons schema aan het lesgeven aan en passen ook overal waar we kunnen wel een mouw aan. We hebben immers de ballen hoog te houden hé?

Maar misschien heb je de smaak en het ritme van je 'nieuwe leven' helemaal nog niet te pakken en schiet de wanhoop je boven je hoofd. Hoe zit dat bij jou? Loopt je huishouden lekker op rolletjes of juist helemaal vast? Trek je je huishouden nog steeds zelf of heb je dringend een steun in de rug nodig? Deel het hier gerust als je het aan durft. We helpen je graag op weg!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten