EXTRA TIJD

Wat heb ik het weekend kunnen genieten! Heerlijk creatief bezig zijn en muziek luisteren op zaterdag en gister eerst een fijne, lange wandeling om daarna heerlijk te ontspannen in de tuin te zitten. En dat terwijl mijn huis helemaal aan kant was. Genieten!

Maar vandaag is het weer maandag en gaan wij huisvrouwen weer gewoon keihard aan de slag. Is het niet? We willen immers ons huis netjes op orde houden. Zeker nu we de kinderen volledig thuis hebben zien we alles wat sneller vuil of smoezelig worden. Aan de slag dus!

En omdat jullie er naar vroegen neem ik je vandaag mee in mijn ochtendroutine. Zoals je op foto ziet sta ik vroeg op, ongeachte de dag van de week. Ik zet een was aan, verzorg mezelf en wek de rest van het gezin. We ontbijten altijd met z'n allen, ongeacht hoe laat iemand de deur uit moet en ook nu, ongeachte het corona-protocol. Ik moet er wel bij zeggen dat de wektijd van de overige gezinsleden nu wat later is omdat we allemaal thuis werken, maar ik piep er wel gewoon om zes uur uit. Heb ik nog even lekker wat tijd voor mezelf..

Zou ik je uit kunnen dagen de komende 7 dagen je wekker om 6.00 uur te zetten? Heb je het lef, de durf en de kracht met me mee te gaan? Je zult er denk ik geen spijt van krijgen. Wel extra tijd!  ;o)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten