DOE JE MEE?

Daar zijn we weer. Na twee dagen feest (en véél te veel chocolaatjes) staat vandaag de strijk weer op mijn program. Heerlijk in het gareel, mijn huishouden volgens de planning in mijn Family Home Planner weg gaan werken. Het is nu eenmaal waar ik het beste bij vaar.

Nu ben ik er inmiddels wel achter dat niet alleen ik zo graag volgens een planning werk. Meerdere huisvrouwen hebben me toevertrouwd dat ze het maar al te fijn vinden als alles in hun huishouden volgens een terugkerend ritme gaat. 

Om jou nu ook eens te laten genieten van een ritme in je eigen huishouden, wil ik je vandaag meenemen in mijn persoonlijke huishoudritme en je daarbij direct vragen met me mee te doen. Hoe vind je dat idee? Alles laten liggen, niet aan denken aan alle klussen die gedaan moeten worden, maar vandaag alleen van start met alle vouw- en strijkwerk wat er ligt. Durf je die uitdaging aan?

Misschien lukt het je vandaag nog niet. Te druk met een andere planning of nog moeten wennen aan het idee dat het nu echt wel eens zou kunnen gaan gebeuren; je huishouden aan kant. Ok. Maar wil je dan wel vanaf morgen met me mee gaan lopen? Of op z'n laatst de maandag van komende week? Ik heb er namelijk enorm veel zin in om jou op weg te helpen. Doe je mee?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten