DE KLEINE KLUS GETACKELD

Even lekker op het bankje in de tuin. Denkend aan de grote, maar ook kleinere klussen die nog gedaan kunnen worden, schrijf ik ze stuk voor stuk op in mijn Family Home Planner. Het geeft me rust ze te noteren zodat ik er (voorlopig) niet meer aan hoef te denken. In één oogopslag kan ik zien welk klusje ik in een vrij moment aan kan pakken.

We kennen het wel. Tien keer per dag lopen we langs het nog te vullen gaatje in de muur of een los hangend stukje behang. Kleine klusjes die steeds opnieuw worden vergeten.

Toch heb je tussen al je huishoudklussen door altijd wel een beetje tijd over. Soms als een kind op woensdagmiddag met een vriendje of vriendinnetje gaat spelen, soms als er niet al te veel boodschappen hoeven te worden gehaald. Een klein gaatje om snel zo'n klusje te klaren.

Ik heb inmiddels aardig wat van mijn hoognodige klussen en klusjes genoteerd. Heb jij ze allemaal in het vizier?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten